Over Bloomist

Bloomist, de online bloemenwinkel die rechtstreeks van de kweker komt. Wij verkopen een breed scala aan bloemen en planten rechtstreeks vanuit onze kwekerijen door heel Nederland. Wat betekent dit voor jou? Versere planten, die nog sneller bij jou in de kamer staan! Ook geen tussenpersonen, dus ook nog eens de beste prijs, wat wil je nog meer!

Onze missie tot een duurzame samenwerking

Bij Bloomist.nl staan duurzaamheid en milieuverantwoordelijkheid hoog in het vaandel. We werken samen met lokale kwekers en boeren in onze kwekerijen om ervoor te zorgen dat alle bloemen en planten die we verkopen, duurzaam en milieuvriendelijk zijn.


Bloomist.nl is een online bloemenwinkel die direct van de kweker verkoopt. We bieden een breed scala aan bloemen, planten en bijproducten voor particuliere en zakelijke klanten. Ons doel is om de best mogelijke bloemen en planten te leveren die direct van de kweker komen. We bieden een hoogwaardige service, waarbij wij garantie hoog in het vaandel hebben staan.


We gebruiken alleen de beste kwaliteit bloemen en planten die direct van de kweker komen. We leveren ook een breed scala aan accessoires en bloemstukken die perfect zijn voor elke gelegenheid. Onze klanten kunnen er zeker van zijn dat ze alleen de beste bloemen en planten krijgen. Onze bloemen en planten zijn lokale producten van de beste kwaliteit.

Wat Bloomist voor jou doet

We streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste producten en service die duurzaam en milieuvriendelijk zijn. We zijn toegewijd om te zorgen voor de gezondheid van onze klanten, de kwaliteit van onze producten en de toekomst van onze planeet. Direct van de kweker verkopen, betekent ook dat we een lagere prijs kunnen aanbieden voor onze producten.


We willen onze klanten een eersteklas ervaring bieden. Onze website is gemakkelijk te navigeren, waardoor onze klanten eenvoudig hun favoriete bloemen en planten kunnen selecteren. We zullen onze klanten altijd de beste service en de beste kwaliteit producten bieden. We hopen dat onze klanten onze visie en onze missie delen en zo samen werken aan een betere, circulaire bloemen- en plantenwereld.

local_car_wash
We bieden een eenvoudige en handige bezorging: snel en direct van de kweker naar jouw voordeur. Duurzaam verpakt en in perfecte staat.
sentiment_very_satisfied
100% tevredenheidsgarantie, als je niet tevreden bent met je aankoop, zorgen wij ervoor dat je zo snel mogelijk geholpen wordt.
security_update_good
Betrouwbaar je planten kopen met een uitstekende kwaliteit. We garanderen dat je planten lang meegaan en mooi blijven.
menu_book

We bieden veel nuttige informatie over je planten, zodat je je planten goed kunt verzorgen. Bekijk onze blog met veel handige tips!

Don't just take our word...

Lees hier reviews van tevreden klanten!

 • Koos Review
  Bloomist heeft een uitstekende selectie aan planten van topkwaliteit. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en zal weer bestellen, thanks!
 • Juliette Review
  Ik heb mijn planten snel en zorgvuldig ontvangen dankzij de verzending van Bloomist. Ze kwamen in perfecte staat aan.
  Juliette Eijsvoogel
 • Ingrid Review
  Ik ben erg tevreden met de service. De website is eenvoudig te navigeren en ik kreeg vriendelijk advies bij mijn bestelling.
  Ingrid Koopmans

Meest gestelde vragen

Planten die direct van de kweker geleverd worden, zijn vaak gezonder omdat ze direct uit de grond komen. Ze zijn ook goedkoper omdat er geen extra kosten zijn voor het transport naar het tuincentrum. Bovendien zijn de kwekers vaak specialisten in hun vakgebied, waardoor u zeker bent dat u kwalitatief goede planten krijgt. Kortom, het kopen van planten van de kweker is een betere keuze dan het kopen van planten in het tuincentrum. Meer weten? Check ons Plant Care Centre
Planten die direct van de kweker geleverd worden, zijn meestal goedkoper dan planten van het tuincentrum. Dit komt omdat er geen tussenpersonen zijn die een winstmarge op de planten willen maken. De kweker heeft geen overheadkosten zoals bijvoorbeeld loon, huur of verzekeringen. Hierdoor kunnen de kosten voor de kweker lager zijn en worden de planten goedkoper aan de koper aangeboden. Check hier ons assortiment met prachtige planten voor de beste prijs!
ls je niet tevreden bent met de kwaliteit van de planten die je hebt ontvangen, neem dan contact met ons op via info@bloomist.nl. Onze klantenservice zal je begeleiden bij het retourneren van de planten en je helpen bij het vinden van een geschikt alternatief. Je kan ook altijd het contactformulier ge

Dankzij onze next-level agrilogistics leveren we verse bloemen en planten van topkwaliteit via de kortste weg bij jou! Bij Bloomist worden de planten direct vanaf de kweker bij jou bezorgd. Dat doen we met hoogwaardige verpakkingen en de beste inkoopprijzen. Vandaag besteld = morgenochtend vers uit de grond richting jouw woonkamer! 

Laat je liefde voor planten beloond worden! Met het Bloomist-loyaliteitsprogramma kunnen klanten punten sparen bij elke aankoop. Krijg voor elke € 1 die je besteedt 1 punt. Elke 10 punten die je verzamelt, krijg je € 1 korting op je volgende aankoop. Verzamel punten voor exclusieve aanbiedingen en gebruik ze om je volgende aankoop te verminderen.